Vision & mål

”GRiTraining vill inte stanna i utvecklingen – GRiTraining vill i samarbete leda den framåt och tillsammans är vi starka, med människors olika viljor, ambitioner och ideér skapar vi goda förutsättningar för dagens och framtidens idrottare, tränare och klubbmedlemmar”

För att nå bra resultat är det viktigt att ha ”Roligt”, det skall vara ”Spännande” och man skall känna att det är ”Utvecklande”.
Det här är intressant, idrott är dels en tävlingssport men också ett sätt att umgås med andra och möjligheterna är stora att man får många goda kamrater och troligtvis kompisar för livet.

2013 var ett fantastiskt spännande 10 års jubileum. Att få leva min dröm under ett år som EnduroCoach/Team Koordinator för KTM Scandinavia Lindskey Racing var helt magiskt. Valde dock innan säsongen var över att avsluta mitt uppdrag i teamet för att ta en Timeout i sporten över en tid. Sökte återanställning till Försvarsmakten och Ledningsregementet i Enköping som jag varit trogen över 25 år men precis i den här tiden så får Försvarsmakten restrektioner från regeringen om att dra åt svångremmen vilket föranledde återanställningsstopp för Officerare.

Jobbar sedan början på 2014 på konsultföretaget ÅF med placering i Enköping och jag är väldigt glad och tacksam över ett fungerande nätverk av vänner som gjorde detta möjligt.

GRiTrainings mål för 2017 är:

– Fortsätter och utvecklar samarbetet med Göta MS som klubbtränare

-Fortsätter och utvecklar uppdraget med damlandslaget genom att bistå förbundskapten Vanja Kollmann under året

-I övrigt blir det att svara upp på förfrågningar från fall till fall.

Följ mig gärna på facebook, Robert Grindberg – EnduroCoach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s