Om mig

Jag heter Robert Grindberg, 49 år och bor i Enköping. Har en fin relation till min familj och främst min son Marcus som alltid finns vid min sida. Tycker om att vara med där det händer vilket gör att jag under mitt liv varit väldigt aktiv både inom yrkeslivet och på min fritid.

Har fram till december 2012 jobbat som officer, först i Strängnäs på det anrika men tyvärr nedlagda Regementet P10, och därefter vid Ledningsregementet i Enköping och har varit i militärkläderna sedan 1987. Det är ett spännande yrke som givit mig den variation jag vill ha i vardagen. Idag är jag Reservofficer och har därmed kontakten kvar i Försvarsmakten.

2013 är ett år som jag tar tjänstledigt från Försvarsmakten och ger mig in i Endurovärlden med full kraft. Har sedan 2012 ett engagemang med Lindskey Racing och det teamet har till det här året tagit ett nytt steg in i framtiden vilket innebär att jag där är heltidsanställd EnduroCoach och Teamkoordinator. Teamet är dessutom KTM Scandinavias officiella Enduro Team 2013 vilket känns hedrande på många sätt. Avslutar uppdraget 1 december 2013 och väljer därmed att ta en TimeOut med Enduron på den nivå jag bedrivit under många år.

2014 är ett år med många nya utmaningar, främst i privatlivet där jag äntligen träffar rätt i kärleken och har en fin relation med Beatrice. Yrkesmässigt startar en ny era och jag känner efter snart ett år, stor glädje att fått chansen att idag verka som konsult på det stora och populära företaget ÅF med stationering i Enköping.

2015 och 2016 händer väldigt mycket privat och yrkesliv. Jag och Bea reser och upplever massor under dom här åren och vi flyttar även ihop under 2015 och förlovar oss 2016.

På fritiden gillar jag att träna, umgås med familj och vänner.

Skidåkning på längden, i backen och med bräda är något jag verkligen gillar.

Läsa eller lyssna på en bok gör också susen för att få värdefull vila.

Glad EnduroCoach efter seger i TeamMästerskapet 2013 med KTM Scandinavia Lindskey Racing.

Glad EnduroCoach efter seger i TeamMästerskapet 2013 med KTM Scandinavia Lindskey Racing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s