Säsongen igång


Vintercuperna har avslutats och tjälen har gått ur marken, det är vårkänslor för alla och inget undantag för Endurofolket.

Ni som följt mig genom åren har nog fått en förståelse för att jag jobbar säsongsvis med nya uppdrag där det ibland blir en fortsättning på vissa uppdrag.

Jag är idealist i grund och botten, det är i föreningssammanhang jag är fostrad. Göta MS och Försvarsmakten EK är mina klubbar som jag verkat i som förare och tränare. Team Östra Enduro som distrikt har jag till och från jobbat som tränare sedan början av -90 talet. Förra året var första gången jag agerade i landslagsuppdrag som coach med damlandslaget under Lag VM.

Förutom den ideella delen så har jag jobbat professionellt vid sidan av ordinarie tjänst inom Försvarsmakten och ÅF. Genom mitt företag GRiTraining har jag lyckats göra många spännande uppdrag professionellt som personlig tränare och coach för Enduro Team, klubbar/grupper och enskilda förare.

År 2013 gick min livsdröm i uppfyllelse genom att som heltidsavlönad jobba för Lasse Lindh och hans Lindskey Racing, som coach- och teamkoordinator som resulterade b la i seger i Team Mästerskapet. Det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka med glädje till det året.

2017 blir återigen en blandning mellan det ideella och det professionella vilket passar mig bra just nu.

Efter närmare 30 år som tränare, coach och ledare släpper jag lite på tränarjobbet till förmån för att få fram nya tränare och ledare inom klubb och distrikt som kommer med hunger, engagemang och nya idéer in i sporten.

Göta MS – planeringskoordinator och tränare

Tillsammans med Endurokommittén planera för att skapa träningstillfällen för SM gruppen och tillse att det finns tränare för varje pass. Agerar även tränare samt mentor och coach till nya tränare.

Team Östra Enduro – planeringskoordinator och tränare

Tillsammans med coach- och tränargruppen planera för att skapa träningstillfällen för träningsgrupperna. Planerar och genomför träningsläger för ungdom och motion. Team Östra Enduro kommer representera med coach vid USM och EM.

Biträdande Förbundskapten – Damlandslaget

Biträda Förbundskapten Vanja Kollmann i planering och genomförande som coach vid SM, EM premiären och Lag VM. Följa damernas utveckling och medverka i laguttagning till Lag VM.

GRiTraining – träningar med klubbar

Genomföra träningar med klubbar som bokat för kvälls- eller helgläger. För första gången sedan 2005 avser jag inte jobba som PT för någon enskild förare utan satsar på gruppträningar i den mån tid finns.

#TeamBeAndR

Mitt privatliv är fyllt av upplevelser ihop med min kärlek Beatrice sedan tre år tillbaka. Vi tränar och åker tillsammans på äventyr som berikar våra liv, det gör oss till ett bra Team.

/Coach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s